Livet runt 40

Korsspindlar och blåbär

Så fort jag såg kommentaren från Frida om att det måste vara en korsspindel jag träffat på, googlade på den jäkeln och insåg..
Att visst fan är det den.
 
Jag ryser bara jag ser den.
De kan bli 2 cm i längden och 1 cm bred, men jag kan lova er att den vi har (hade.. ligger nog i en fågels mage just nu) på utansidan av köksfönstret… toppade nog en längd på 5 cm och en bredd på 2 cm.
I kid you not!
Som sagt.. jag är inte rädd för spindlar.. vanligtvis. Men nu är dessa bjässar överallt. I don´t like it at all.
Vi (jag, Olivia och mamma) trotsade iallafall spindlarna och begav oss till skogs förut för att plocka blåbär och lingon. Efter 1 timme i skogen kom vi hem svettiga och med ett par liter blåbär i hinken.
Det kommer snabbt gå åt. Kör blåbärssmoothies varje morgon nu! woho jag är så himla nyttig.
På tal om nyttig. I helgen skulle jag svulla chibban och kanske trycka en nötkräm eller två, men döm av min förvåning när jag börja äta de lättsaltade chipsen och de inte smakade gott. Tryckte därför i mig en nötkräm och slutade efter halva. Slängde resten.
Så nu har jag verkligen ursockrad kropp. Tog en liten kakbit på jobbet. Tänderna höll på att stendö av sockersmärta. Smakade inte gott. Så varför tog jag då denna lilla mjuka kaka? Jo, för jag var trött. Behövde boost.
Så det gör jag säkert om..
Nu ska jag märka lite kläder till dagis :).
Hej hopp!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.