Livet runt 40

Första inskolningsdagen

Så var dagen här. Första dagen på nya dagiset för lilla Olivia. Hon har längtat och haft nedräkning (ja i den mån hon kan.. typ dagen innan). Och ja jag vet att det inte heter dagis längre, men jag håller med Malin Wollin.. att säga föris (för att förkorta förskolan) får mig att tänka på förspel och annat jox.. så dagis it is.
Idag är det inskolning mellan 10-11 och imorgon och på torsdag 9-14.
Ska bli skitkul att vara med idag och se dagisfröknarna och få lite kontroll över situationen :).
Imorgon ska jag packa iordning extra kläder, mockasiner, regnvantar och mössa att ha där. Vi har även köpt ett par billiga tennisskor som hon kan ha på dagis. Hon har Adidasskor hemma, men jag vill inte komma dit och se att de helt plötsligt är borta. Jag säger inte att det är vanligt att man stjäl på dagis, men jag vill inte ha allt för dyra kläder och skor på dagis. Det slits och slängs för mycket.
Petter har åkt in till mormor och Andy har återbesök hos läkaren efter sin operation i somras.
Så idag hänger bara jag och Olivia. Skitmysigt. OCH LUGNT!!!
 

20130827-084934.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa L

    Jag säger också alltid dagis, den som gnäller över det hoppas jag säger ”jag ska gå till läkaren”, ”min kompis jobbar som lokalvårdare” och ”idag ska vi ha idrott i skolan”. Att säga dagis betydet inte att man inte erkänner personalens kompentens inom pedagogik osv. Det är bara ett ord som för oss föräldrar är en beskrivning av en plats för våra barn, deras kompisar och massa utvecklande skoj.