Livet runt 40

Tävling: Vinn boken Att gå i ettan och övningsböcker i matte och svenska från MAJEMA

En ny undersökning visar att hela 97 procent av lärarna i årskurs ett anser att föräldrar saknar tillräcklig insikt om vad som krävs av barnen för att nå kunskapskraven i alla ämnen. Nu släpper läromedelsförlaget Majema Att gå i ettan i serien Hej skolan! – en handbok för föräldrar med barn som går i, eller ska börja första klass. I början av augusti släpper läromedelsförlaget Majema boken Att gå i ettan, som tar upp hur det är att vara sju år och vad som händer i första klass.
Jag samarbetar nu med MAJEMA som släpper dessa böcker i höst och nu har alltså du chansen att vinna boken ”Att gå i ettan”, övningsbok Matematik A och övningsbok Svenska A.
Allt du behöver göra för att ha chans att vinna är:

  • Skriv i en kommentar hur boken skulle hjälpa dig!

Klart!

Tävlingen pågår fram till 15 augusti kl. 12 då jag utser en vinnare!

20130808-152314.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Olivia Collin

    Jag frågade min dotter Olivia 6 år varför hon tror att boken skulle hjälpa henne och hennes söta svar var att hon inte vet, men att jag (hennes mamma) borde veta eftersom jag har gått i skolan (; Men hon tror kanske att det skulle hjälpa henne att göra läxor (;

  2. Anja

    Min mellanpojke ska börja ettan på måndag. Vore toppen om han vann. Han längtar och önskar läxor. Har väntat nu när två av hans syskon räknar. Böckerna skulle ge honom glädje, nya kunskaper och lycka att få känna sig stor och äntligen få sitta vid matbordet och göra läxa. Eftersom han har många syskon skulle det bli tid för honom och mej tillsammans då bara vi sitter och tränar.

  3. corina måbring cadbrand

    Tiden går alldeles för fort och små börjar bli större,
    Hade varit en rolig vinst för hela familjen, spännande och givande för både barnen och oss föräldrar och på ett roligt och fint sätt tillsammans kunna förbereda oss och våra två töser på vad som komma skall 🙂

  4. lisette

    jag tror dessa böcker verkligen kommer att hjälpa oss. Loke kan redan skriva och läsa men BUP trodde att han kommer att få problem med matten framöver. han är en riktigt smart unge, men har lite koncentrationssvårigheter och händer det något annat i närheten tappar han fokus direkt. eftersom det är vårt första barn så hade det varit skönt med lite stöd i hans skolgång. =)

  5. MariaM

    Liten syssling som nu blivit stor
    och mycket klokare än hon tror
    ska faktiskt börja ettan snart
    så hon kan bli ”ännu mera smart”!
    Själv är jag redan fullärd och klar
    men kanske kan man i boken hitta några nya svar 🙂
    Mvh Maria

  6. Kristiina

    Till min blivande ettagluttare och stolt skolelev
    och samtidigt till mig själv som i samma veva en skolförälder blev!
    Att hänga med och vara alert,
    med MAJEMA blir det lätt.
    Bokstavs-och sifferintresserad mitt barn redan är,
    detta är en bokskatt som honom vidare på rätt sätt bär.
    En vinst att inspirera och motivera,
    nu vill vi bara lära oss mera!

  7. Gabriella Ekdahl

    Låter som mycket spännande böcker! jag skulle vilja vinna dem eftersom att jag snart är utbildad förskollärare och lågstadielärare och att ha dessa böcker skulle kunna vara ett stöd för de föräldrar och barn jag kommer att träffa, vore toppen att ha dem i verksamheten och stödja barn och föräldrar!
    Stor kram!

  8. Sandra

    Hej!
    Jag vill gärna vara med och tävla!
    Fanny ska börja i ettan nu i augusti och jag skulle behöva alla goda råd och all hjälp jag kan få!
    Har inga äldre barn, så att ha ett skolbarn i familjen är helt nytt.
    Samtidigt vill jag kunna hjälpa henne på ett bra och pedagogiskt sätt, så att hon förhoppningsvis tycker att skolan är lika rolig som jag tyckte den var i den åldern!
    Övningsböckerna vore ett perfekt tillfälle för oss att ”träna” tillsammans!
    Hoppas på tur!
    MVH
    Sandra Skoog
    [email protected]

  9. Jessica Sundberg

    Min son börjar snart i ettan och de här böckerna skulle vara perfekta att sitta med hemma och öva med! Man kan aldrig få för mycket hjälp och stöd hemifrån. Det viktiga är bara att det ska lekas fram och inte kännas som ett tvång!

  10. Agnieszka-2barnsmorsan

    Ohh detta vore en drömvinst då min lilla tös börjar 1an nu efter semestern! Den skulle vara till stor hjälp då jag inte alls är insatt i vad som ska kunnas och så vidare. När jag själv kom till sverige så lärde jag mig det svenska språket när jag började 1an, och minnen från den tiden finns inte heller. Vet med mig själv att skoltiden var tuff då man faktiskt skulle lära sig rätt mkt, så det vore underbart att vara mer insatt i allt själv så man kan hjälpa dottern med allt som kommer dyka upp hos henne och skolan!
    kram