Livet runt 40

Foglossning på äldre dagar

Igår fick jag återigen en ordentlig smäll av foglossning. Bara så där. Out of the blue.
Under båda graviditeterna led jag av svår foglossning, men värst var med Petter i magen.
Så varför kommer detta nu?
Nej jag är inte gravid. För att bli gravid måste man ha sex och sen vilja bli gravid. Den största biten av dem alla. Och det vill jag inte. Ha sex – javisst men inte bli gravid. Jag är klar. Done and done.
Men nu har jag så ont i ena skinkan så jag blir knäpp. Hugger och svider och värker. Fick ta Ipren innan sänggåendet igår dessutom.
Stackars stackars lille Joi. Hur länge efter förlossningar kan man lida av foglossning? I all evighet?
Annars är jag förkyld och tempar ff lite grann.
Idag kommer det en kompis till Andy hit med sin dotter. Vi är bjudna på fest till minna, men som jag mår blir det väl inget. Eventuellt blir det att åka och sova hos mamma så jag får hjälp med Petter och kan vila mig frisk, men vi får se.
Godmorgon lördag!!

20130713-085443.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kim

    Har du ägglossning? Eller är i dagarna där omkring? Mellan mina två graviditeter led jag av foglossning kring ägglossning. Jätteskumt. Efter barn nummer två har jag som tur är inte råkat ut för det…. ännu…