Livet runt 40

1 årskontroll – check, Dåligt samvete – check

Hade jag inte fått påminnelsesms i förrgår om att det var dags för BVC besök med lilla kommande 1 åringen Petter, hade vi totalt missat detta idag.
Men som sagt.. vi fick sms och vi befann oss därför på BVC på utsatt tid och till och med lite innan klockan 13.
Läkaren var där och lyssnade och tittade och allt var bra. Han frågade därför ” Har ni några frågor eller funderingar med er inför detta läkarbesök?”
Och vips så var det dåliga samvetet där och pockade som alltid när man är förälder. För inte hade vi några frågor eller funderingar. Vi visste ju knappt om att vi skulle dit på besök.
Inga frågor eller funderingar gällande lille Petter.
Jag letade febrilt i hjärnan efter någon fråga. Letade i lilla hjärnan och i stora och det var blankt. Blanka fasen.
Så vi vägde och mätte istället:
Längd: 73,8 cm
Vikt: 10,270 gram
Sen ljög vi för BVC tanten och sa att vi behövde mer D-droppar, så vi skulle döva det dåliga samvetet och fick med oss en 3:e flaska hem. (Till vårt försvar är det ju faktiskt bäst före datum på dessa små jäklar.. 6 mån efter öppning och den är gammal).
Och så två hugg i benen och sen var det klart. 3:e vaccinationen var sen avklarad.
Efter storhandling på Maxi med Olivia kom sedan de efterlängtade (?) gälla skriken och vi åkte hem. Pumpade i Alvedon och fick tyst på han.
Vi drog sen ut på sovtiden för att få han att sova längre på morgonen, så idag somnade han 20. Får väl se hur natten blir och om han får feber som biverkning.
Nedan bild är hur han ser ut när han skriker sitt gällaste. Riktigt söt i en ny body från Maxis rea :).
 

20130704-202152.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fröken M

    Om det är till någon tröst så sällar jag mig till skaran av mammor som ljugit för bvc tanten och gladeligen tagit med en ny flaska droppar hem – trots att den gamla är LÅNGT ifrån slut 😉
    kram