Livet runt 40

Det bästa idag

Det bästa idag var att jag köpte med vattenpistoler hem. Två stycken. Fyllde med vatten. Visade Olivia hur man gjorde och så började jag spruta. Olivia lyckades inte först så jag hann spruta ned henne rätt mycket innan.
Mohaha
Alltså ett noll till mig.
En annan bra grej är att mamma följde med oss hem. Olivia har varit som en svans efter henne och skulle prompt sova bredvid henne i sängen, jag fick till slut bära upp henne i sin säng med löfte om att kusin Alva kommer imorgon. Hon skulle dessutom flyga flygplan hem till mormor med Petter.
Okej.
Så vad var det som var bra? Svansen såklart. Att vara svansfri är för mig ett okänt begrepp. Idag hann jag till och med kissa utan åskådare, något som inte mormor fick dock.
En annan bra grej som är bra med att mamma är här. Idag har hon bytt kattlåda och imorgon ska jag sätta henne i arbete på saker jag inte vill göra. Handtvätta bhar och göra rent barnens stockar ( stokkestolarna).
Hinner inte orkar inte. Har ingen lust.
Mamma fixar. Tackar.
En annan bra grej är att äntligen OBMgruppen kom hit idag och installerade tre Fresh80 ventiler. Så nu ska det bli fart på ventilation.
Och nu är det kvälla.
Tack för mig.
Kram på er alla

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.