Livet runt 40

Tävling: Vinn en baby goodiebag från Careb

Nu har ni chansen att vinna en härlig goodiebag från Careb. Allt till ett värde till nästan 500kr!!
I goodiebagen finner ni nappar från Tommee Tippee i storlekarna 0-3 mån, 3-9 mån och 9-18 mån, Umami taste teaser och Tommee Tippee closer to nature bottle feeder.
20130627-064126.jpg
Vi har samtliga produkter hemma och använder dem flitigt. Helt suveräna allihopa.
För att ha chans att vinna gör så här:
• Vem skulle få denna goodiebag om du vann? Motivera.
För att fjäska gör så här:
• Dela tävlingsinlägget på din blogg/fb eller annat. Lägg länk i kommentar.
• Gilla Careb på Facebook. Namn i kommentar.

Tävlingen pågår till 11 juli 2013.

Lycka till!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Hejsan! Om jag skulle vinna så skulle den efterlängtade i magen få detta lilla paket! 🙂 efter ett hårt missfall så verkar denna lilla plutt vilja hålla sig kvar i magen till slutet! Så goodiebagen skulle gå till min lilla prutt i magen som ännu inte kommit ut ! 🙂

  2. Lisa

    Jag skulle ge goodibagen till mig själv och lillen som ligger och gror i mig. Jag och min sambo väntar oss ett litet barn som är beräknad till början på Januari 2013! CANT WAIT!

  3. Jennysen

    Jag skulle ge den till min vän som nyligen blev lämnad av sin kille med en son på bara några månader. Först skyllde han på hennes psykiska problem, sedan kom det fram att han fallit tillbaks i sitt sexmissbruk, hade varit otrogen under tiden hon varit höggravid och dessutom förmodligen betalat för sex.
    Vad hon går igenom är obeskrivligt, men kärleken till hennes barn finns alltid där, så hon förtjänar den verkligen!
    Jag har länkat här: http://tavlingsbloggen.soclog.com/p/2013/7/?link=1373368102

  4. Emma S

    Vill supergärna vara med och tävla 🙂
    I slutet av sommaren kommer vårt första barn och jag har bara hunnit småkolla vad vi ska införskaffa till honom. Skulle jag ha turen att vinna skulle den självklart gå till våran väldigt efterlängtade kille 🙂
    Gillar på facebook sedan tidigare (Emma Sjöberg).

  5. Therese

    Jag skulle ge goodiebagen till min svägerska Elin som ska få sitt andra barn i augusti. Klara får äntligen bli storasyster och vi får ytterligare ett mirakel i vår familj. Efter att jag själv blev klar med mitt barnafödande så är det stora ögonblick när familjen utökas med dessa små nya liv.
    Jag kan tyvärr inte fjäska något då jag varken har FB eller en egen blogg. 🙁
    Så denna motivering får bli mitt bidrag med hälsningar från Jordgubbslandet. Då jag aldrig förut kommenterat får jag passa på att tacka för en intressant blogg son jag läser varje dag.

  6. Emma Malmberg

    Ja skulle ge bort den till min syster som väntar sin första till slutet av sommaren. Skulle vara perfekt att ge henne då hon studerar och inte har jättemycket pengar. Så de hade varit den perfekta gåvan till både mor & far plus den lilla.
    Gillat o Delat på fb 😉 och sagt till fler att dela 😉
    kram Emma

  7. Carola L

    Den nya lilla kusinen så klart! Eftersom han kom en så där 9 månader efter en annan kusin som därmed fick en massa babysaker som vi sparat så vill vi ju kunna skämma bort även denna lilla kusin med massa fina saker!

  8. Julia

    Jag skulle ge den till min kusin som jag bor hos varje helg och tar hand om hand barn, han jobbar väldigt mycket för att vara 32 och försörja 6 barn och en fru. Så tycker att hans minsta 3 ska ha dom här och hoppas att de hjälper så jag kan vara mer delaktig i detta, älskar barn och gör allt för min kusin. Fast jag bara är 14.
    Namn: Julia Engvall
    Email; [email protected]

  9. Lina Svensson

    Jag är med ! 🙂
    Om jag vann så skulle jag ge napparna från 9-18 mån till min egna lilla sessa. Och resten av sakerna skulle jag ge till min kusin som ska få barn nu vilken dag som helst. Hon var beräknad den 22 juni, så nu borde väl bebben kika ut snart tycker jag:) !
    jag fjäskar lite oxå 🙂
    gillar på fb med namnet lina viktoria svensson.
    delar på bloggen här : http://ettlitetmirakel.bloggplatsen.se/2013/06/29/9979854-jag-tavlar-hos-miss-joi/#kommentarer

  10. Malin Svensk Björck

    Jag vill vara med och tävla:-)
    Jag gillar på fb. Malin Svensk Björck
    Jag vill vinna det här till min lillasyster som väntar sitt första barn. Min lillasyster har alltid varit som mitt barn då jag avgudade henne när hon föddes och ville passa henne jämt:-)
    Så det betyder mycket för mig nu när hon väntar barn. Även pga att jag inte kan få egna barn.
    Så jag vill skämma bort henne och den kommande bebisen <3
    Ha en trevlig helg!
    Mvh
    Malin

  11. Saga

    Till den kommande lilla kusinen som ska komma i slutet av Juli. Han är otroligt önskad och jag längtar till att få träffa miraklet. Vore fint att kunna glädja föräldrarna också 🙂

  12. Matilda

    Hej! Tävlar 🙂
    Vår kommade bebis skulle få den 😉 Toppen för ett napp-fan till mamma, hihi. Och umami-teasern har jag hört mycket gott om så även den skulle vara rolig att testa!
    Gillar Careb på fb sedan tidigare (Matilda Pettersson).
    Kram Matilda

  13. Lina Eckerström

    Är gärna med och hoppas på tur.
    Bebisen som ligger och växer i magen hade givetvis fått detta paket 🙂
    Kanske som en fin present från storasyster när h*n har kommit 🙂
    Ha en fin kväll.

  14. MariaM

    Jag skulle ge denna fina goodiebag till syrran, som ska få en liten runt jul! Kanske passar jag på att norpa 9-18 månadersnapparna själv…får väl se hur jag gör om jag har turen att vinna 🙂
    Fjäskar lite också 🙂 https://www.facebook.com/maria.mattson.969 är länken till min delning på fb och jag gillar också careb (maria mattson).
    Mvh Maria

  15. Heidi Larsson

    Den här goodiebagen skulle jag splitta på. Själv skulle jag behålla nappflaskan och de nappar som är för 9-18 månader – för jag har länge velat prova detta märket! Taste teasern och de mindre napparna skulle min kompis Madde få, hon får bebbe när som helst så det skulle vara roligt att få ge henne dem! Eftersom jag provat Taste Teasern vet jag att det är en toppenpresent att ge bort sådär! Jag skulle givetvis inte berätta att jag VUNNIT det, utan såklart oja mig för hur duktig jag varit som gått och KÖPT nåt så fint i present! Smart va?! =)
    Jag har dessutom tagit alla fjäskpoäng! Delat tävlingen offentligt här: https://www.facebook.com/heidi.larsson.16 och gillat Facebooksidan (Heidi Larsson)

  16. madde

    Om jag vann denna skulle det gå till min son som ännu ej kommit till världen, han kommer nästa månad, troligtvis lite tidigare än utsatt datum precis som mina tidigare barn, så självklart vill jag att han får de bästa förutsättningar från start!
    Gillar på FB och delade tävlingen: Madelene Elisabeth Jacobsen
    Håller tummarna!

  17. Alexandra

    Den som skulle få denna goodiebag är jag själv, jag och min flickvän ska nu försöka stara familj tillsammans. Det skulle vara kul att få ha lite saker hemma innan den lilla förväntas komma!