Livet runt 40

Att planera namnfest för nummer 2

Vi hade namnfest för Olivia när hon var dryga halvåret. Vi hyrde lokal och det bjöds på hemmagjorda ostkakor och fika. Jag hade fixat en trubadur som sjöng barnsånger och överraskade Andy med att han sjöng en låt som spelades på BB.
Alla som var där var supernöjda. Jag var mest superstressad och sprang omkring och irrade runt och försökte få ordning på allt.
Petter är snart 1 år och har fortfarande inte fått någon namnfest.. stackarn.
Han ska få det och jag borde börja planera när var och hur snart. Men han fyller ju om ett par veckor så det blir ju inte i närheten av det. Sen är det ju önskvärt att Andy är lite mer fit for fight än vad han är nu. Vore ju bra med lite hjälp faktiskt.
Jag har börjat spåna på var – här i kåken blir det. Då slipper vi lokalhyra. Sen ska vi göra inbjudningskort, blir nog Vistaprint igen. Faddrar är utsedda.
Sen blir det att fundera på vilka man ska bjuda. När man ska ha den och vad ska man bjuda på.
Från att han föddes har det liksom hänt en hel del så en namnfest har kommit lite på avvägar.
Men både jag och Andy vill ha det, så planering får väl ta och bli snart. Som sagt.. datum först. Så löser sig väl allt annat allteftersom antar jag.
Men varför kommer lille nummer 2 lite på efterkälken med vad gäller dop och namnfester och sånt?
Någon mer som känner igen sig?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    på efterkälken? vad menar du? mvh mammansominteensframkallatettendakortpåminstakillenellertogdopkortellerharskickattackkorteller….eller…