Livet runt 40

Idag

Idag kom dagen. Dagen då jag blev irriterad över att alltid vara den som får gå upp när Petter vaknar. Idag vaknade han till och med vid den ypperliga tiden 0442. Känn på det för en stund.
Jag gav välling och bytte blöja i hopp om att han skulle somna om.
Icke.
Andy kunde heller inte sova så jag lade av världens suck och gick ned.
Nu sitter han och badar för att han inte ska väcka hela huset.
Ska jag behöva gå och lägga mig vid sju för att vakna utsövd?
Idag skulle jag gjort vad som helst för att få sova till åtta nio jag med.
Vad som helst.

20130625-060540.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Beatrice

    Jag vet vad du menar! Här är det också alltid jag som går upp… Nog för att jag brukar vara morgonpigg, men vissa dagar känner även jag mig mer död än levande. Då hade det varit skönt med en sovmorgon 🙂

  2. Kim

    Men hörru, klart att det inte alltid ska vara du som går upp i ottan! Skicka upp mannen och ta sovmorgon (ja det kanske inte går nu när han är nyopererad, jag vet inte.. men sen).
    Jag vägrar ta alla nätter och morgnar själv även om det just nu är jag som är föräldraledig. Vår stora har gått upp 04 de senaste dagarna. Mannen har tagit de två sista morgnarna och sen har han väckt mig 06:30 när han går till jobbet… Nån rättvisa får det ju vara här i världen, eller iaf i hemmet!

    1. MissJoi

      Sjävklart ska jag det när han kan. Den dagen när han kan lyfta 12 kg igen är det jag som ligger kvar. Believe you me!! Då är det nästan bara jag som ska få sovmorgon the rest of my life ta mig tusan haha.
      När han inte var sjuk körde vi varannan dag på helgen. Den tiden saknar jag!!