Livet runt 40

Kvalité eller kvantitet?

Det är i stort sett bara jag som handlar kläder i denna familj och då handlar jag åt alla. Allt till barnen och mig och nästan allt till Andy. Detta går ju ypperligt eftersom vi har gemensam ekonomi och min smak är oklanderlig haha..
Han är dessutom lite färgblind, så det kanske är lika bra att han lämnar detta till yours truely.
När jag handlar till barnen handlar jag väldigt mycket på KappAhl, H&M, Lindex och så självklart en del på nätet gärna på rea.
När jag handlar vardagskläder köper jag aldrig dyra kläder. Vinterkläder, regnkläder och vinterskor däremot lägger jag gärna lite extra pengar på. Eller ja gärna och gärna.. det känns viktigare där med kvalité och att det står emot väta och kyla.
Till mig själv handlar jag mer än gärna på rea. Älskar att fynda kläder. Hittar jag en tröja jag gillar för under 100-lappen är lyckan gjord. Kan jag dessutom fynda kläder på halva reapriset, ja då ingår jag nog i ett orgasmliknande tillstånd.  Särskilt om det är kläder jag spanat på innan rean. Jag köper i stort sett aldrig dyra kläder åt mig själv, fast jag kanske skulle vilja många gånger.  Hellre mycket kläder i garderoben än få dyra.
Till Andy däremot kan jag köpa dyrare kläder. För jag vet att han använder dem tills de faller isär. Dessutom är det roligt att köpa lite dyrare kläder till honom även om jag älskar att handla på rea till honom också.
För att inte tala om Ullared. Till Andy kan jag handla hur mycket som helst där. URsnygga bandt-shirts och coola jeans.
Barnkläder köper jag faktiskt inte längre där, för jag gillar mer de stora kedjornas utbud än Ullared.
Hur tänker ni och hur gör ni?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.