Livet runt 40

Gillar du att tävla?

För er som känner mig vet att jag älskar att tävla och att anordna tävlingar. De tävlingar jag anordnar kämpar jag för att fixa så bra vinster som möjligt till er läsare (och nej jag får ingenting för det om jag inte skriver det ). Jag tycker det är skitkul!
Dessutom älskar jag att vinna, vem gör inte det? Ibland vinner jag flera tävlingar och vinsterna droppar in titt som tätt och ibland går det månader utan vinst. Nu tyvärr har jag inte hunnit tävla så mycket, men häromdagen vann jag Tretorns Rabalder gummistövlar åt Olivia hos Fröken Mela.
Jag lägger in alla mina tävlingar hos Tävlingscentralen.
Har ni inte vetat om denna sida så gå in och kika vetja!
Och tipsa gärna mig om tävlingar! I love it.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

    Oh tack för tipset ska med gå in och lägga in mina två som pågår. Är du inte med i dem redan kika gärna in och delta: Ett där du kan vinna ett namnsmycke. Avslutas 12/6 http://lottizdays.blogg.se/2013/may/tavling-vinn-ett-valfritt-namnsmycke-fran-handgjort-cecilia-flykt.html
    Och en där du kan vinna plusplus på 1200bitar. Avslutas 5/6. http://lottizdays.blogg.se/2013/may/tavling-ta-chansen-att-vinna-ett-paket-plusplus-pa-1200-bitar-2.html
    Delta gärna

  2. Emely Tuväng

    Tack för tipset om Tävlingscentralen! 🙂
    Jag har alltid tävlingar hos mig, tycker också det är jätteroligt. 🙂 Och samma här, hinner inte tävla så jättemycket, blir mest de bloggar man följer på bloglovin som man tävlar i.