Livet runt 40

Att anmäla en skada

Vissa dagar älskar jag att blogga mer än andra. Idag är en sådan dag. Att ha bloggläsare som vill hjälpa till och har åsikter och är villiga att dela med sig av sina åsikter och tips.
Jag hade ingen tanke på att vi kunde kontakta Kommunen – Miljö. Jag har nu mailat dem och påpekat alla synpunkter och att vår f.d. hyresvärd vägrar att ersätta skador. Det är även konstaterat stor vattenskada på utsidan av huset.
Folksam har jag bett kontakta vår hyresvärd, men det hjälper de inte till med, så jag har även kontaktat Hyresgästföreningen som vi är medlemmar i 3 månader till (de rekommenderade att man var det och i dagsläget är jag glad att jag sa ja till detta).
Så nu får vi se vad som sker i nästa steg..
Vi måste ha fått Karlstads svåraste hyresvärd emot oss. Känns rätt tungt, men man kan ju göra sitt bästa att göra sin röst hörd.
 
TACK för alla era kommentarer och hjälp.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sändy

    gött mos! :’) vi hyr å har problem med mögellukt i lägenheten. ingen ”synlig” vattenskada så den är svår att härleda varifrån den kommer. Jag har stridit med hyresvärden, miljöåhälsa å hyresgästföreningen i nu ett halvår!vi blir tokiga på allt som luktar mögel och inte veta varifrån det kommer. Men troligtvis nån syll i grunden eller nåt. Lika bra å flytta. Med småbarn i familjen känns deet inte bra.. Men som sagt Alltid kul när man kan hjälpa någon annan!:)

    1. MissJoi

      Oj. Ja syll känner jag mycket väl till. En kompis fick riva upp hela grunden i sitt hus och göra om. För det var fel. Lukten satte sig överallt och det är såklart inte bra att bo i.
      Ni gör rätt i att flytta. Bara gört!