Livet runt 40

Ny soffa och nya kuddar?

Vi ska slänga vår soffa åt fanders. Nedkissad för sista gången. Nedsutten till sista fjädern.
Så idag beställde vi en ny soffa. Svärfar och extra svärmor beställde sin nya soffa från Trademax och den var supersnygg och till ett riktigt schysst pris, så vi gjorde slag i saken idag och gjorde detsamma.

En Cypern Divansoffa Vänster fick det bli för under 5000 riksdalers. Fraktfritt!
Bra billigt det. Alltså en så pass stor soffa för så lite pengar, det känns bra. Ingen idé att köpa för dyr soffa när man har 2 småungar som klättrar, spiller, skiter och kräks överallt.
Så nu ska vi bara vänta på leveransen! Spännande!!
Till soffan har vi köpt (vi och vi… jag) köpt turkosa snygga kuddar, men till kommande barnrummet skulle jag så gärna vilja ha härliga Bombadills kuddar.


Vi har funderat på att köpa en liten soffa till lekrummet som de kan krypa upp i och kolla på film, MEN… är det inte mysigare att ha en kuddhörna?
Den här ser ju hur inbjudande ut som helst!!!
Det vill jag ha.. och säkert ungarna med!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jasmine

    Den soffan har inte avtagbar klädsel väl? Det kommer vi att välja när vi köper ny soffa. Vår gamla soffa hade inte det. Sen kräktes Henning i den, magsjukekräk. Det luktar och fläcken är svår att få bort, tråkigt att behöva köpa ny soffa om något sådant händer.. även om soffan är billig. Men men.. så tänker vi..