Livet runt 40

Katter som pinkar inne

Jag har skrivit om det förut och måste göra det igen.
Det var lugnt ett tag, men nu har det fått ny fart. Extremfart tyvärr.
Tror bara det är den ena, den äldsta av dem – Marwin som pinkar överallt. Markerar och är sur.
Imorse var det återigen kiss i soffan, som är nytvättad. Igår när vi kom hem var det kiss i hallen , på Andys vantar som låg på golvet.
Varje dag lägger vi saker i påsar, som knyts och läggs i tvättkorgen! Varje dag.
Dessutom kräks det hej vilt däremellan.
Jag blir knäpp. Andy blir galen.
Förstår att hon blir stressad av alla flyttkartonger som står överallt. Det mår inte katter bra av. Men innan då. Varför pissade hon överallt då?
Hon är kärnfrisk, så hon protesterar ju uppenbarligen.
Stenhårt.
Hur ska det bli när vi flyttar då? Vågar vi köpa ny soffa eller ska hon förstöra den på en gång?
Detta problem tär väldigt mycket på mig och Andy, då det är min katt. Jag har inte mage att avliva en helt frisk katt på 17 år. Och vem vill ta över en katt som är så gammal? Ingen.
Hjälp mottages tacksamt. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Yvonne

  Är du säker på att allt står rätt till med urinblåsa, njurar å sånt? Hon är ju i alla fall 17 år och det är rätt vanligt med sådana ”fel” på katter. Om det är protest lär det inte bli lätt att flytta henne. Iblande kan det vara bäst för katten att få somna in. Jag förstår att det är skitjobbigt, man vill bara inte! Men hur mår katten egentligen? Var stark!

 2. Agnes

  Usch ja, jag får rysningar av att läsa detta.. Tänker bara tillbaka på hur det var för oss när Vilda pinkade på allt varenda dag. Och det kan ju vara samma för er, som det var för oss, att det är en protest mot barnen. Vilda omplacerades ju till ett äldre par och pinkar inte inne längre!
  Men ja, förstår verkligen att det tär på er!

 3. Lisa

  Har ni varit hos veterinär? Sådär var Jonas katt också och det visade sig vara en cansertumör som tryckte på blåsan! Håller tummarna för att du ska kunna behålla henne 🙂 hon är så fin!