Livet runt 40

Drömhandling

Snart är det bara 2 veckor kvar tills huset är vårt. Känns jättemärkligt och jättehäftigt på samma gång. Både jag och Andy drömhandlar i våra huvudet och webbshopsknarkar dagligen. Dock helt olika saker. Andy mer verktyg, högtryckstvätt och gräsklippare.
Jag stringhyllor, plåtalmanackor och gungställningar.
Jag älskar Smobys gungor och lektorn. Tycker de är stabila och verkar riktigt bra. Har varit inne mycket på Pixmania och kollat, då de har lätt de bästa priserna på Smobys. Dock har jag hört väldigt mycket negativt om service och leverans, så vette sjutton om det är värt de pengarna man sparar.
Utomhusaktiviteter SMOBY LektornDeras lektorn kostar ca 1600 kr och samma på en annan sida kostar över 1000 kr till. Men att behöva vänta i månader på en sak man beställt tilltalar absolut inte.
Dock skulle jag så gärna vilja ha en sån till ungarna. Den hade varit superb om det funnits en gunga på också. Lätt den bästa leksaken EVER, men men man får ju skaffa en gungställning också.
Imorgon ska jag iväg och värdera mitt psp2 med Buzzspel och se vad jag kan sälja det för. Pengarna som kommer in ska jag investera i något till ungarna. Kanske ett lektorn.
Absolut ingen högtryckstvätt.
Fast min dröm är fortfarande en gammal plåtalmanacka. Ångrar så att jag inte köpte den jag såg på blocket för 1 år sen. Fan. Tänker på den än.
Älskar att blanda ny inredning med gammal. Love love.
Vet ni vad jag menar för typ av almanacka när jag säger plåt? Gammal?
Vet ni  någon som har en att sälja. SÄG FÖR TUSAN TILL MIG..
Är det fel för någon annan kan det vara rätt för mig.
Hoppas ni haft en trevlig valborg.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    snacka om trött morsa, jag satt och tänkte ”vadå lektorn? vad är det hon vill köpa!”. LEKTORN som i lärare på universitetet alltså inte ett torn att leka i – haha! gav mig själv kvällens skratt!