Livet runt 40

Så vem är jag som bloggar här nu?

Jag har bloggat sedan ett par år på minbebis och varit en av de mest lästa bloggarna där. Jag tycker namnet minbebis inte längre stämmer in på min blogg då jag har nästintill 2 fullvuxna ”bebisar”.
Olivia född 201012 och Petter 201207.
Vi har nyligen köpt vår drömkåk (hoppas vi) och flyttar in nu i maj. Längtar så jag håller på att bli knäpp i hjärnan.
Jag bloggar om mitt vardagsliv som föräldraledig och läser du ett inlägg som verkar vara skrivet med ironi och sarkasm, så är det säkert det ;). Jag älskar att blanda vardagstristess med humor och bloggar ofta och mycket.
Jag heter Johanna, kallas Joi, nyligen fyllda 36 år och sambo med mitt lammkött Andy nyss fyllda 35.
Jag älskar mat och delar gärna med mig av mina recept. Tycker att Foo Fighters är världens bästa grupp och att Chevy Chase är en suverän komiker.
Jag gillar att se på tv och till favoriterna hör Sveriges Mästerkock, Million Dollar Listing, allt som har med kärlek att göra och Hem till Gården.
2009 drabbades jag av katastroftankar, vilket jag gått hos psykolog för, men jag kämpar fortfarande dagligen med att inte låta dem ta över min vardag.
Jag älskar att ställa till fest och ordna överraskningar och att tävla. Både att anordna och tävla själv.
Shopping är ett stort intresse och jag fullkomligt älskar att fynda på rea och gärna second hand!

Så här är jag! Ställ gärna frågor, var inte blyg. För det är inte jag!

Vill ni lägga till mig på bloglovin så finns det knapp till höger och för er som redan följer mig kommer bloglovin att ordna ny länkning.

Välkomna till mitt krypin! Hoppas ni är här för att stanna.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Julia

    Tack för ditt svar:). Såg nu att du hade olika flikar, missade det förut!
    Du har precis fått dig en till läsare iaf:).
    Kramar

  2. Julia

    Vad glad jag blev att jag hittade din blogg. Jag lider själv av fruktansvärda katastroftankar. De blev värre efter min pappa dog samtidigt som jag var gravid och nu när bebis är 8 månader har dom eskalerat. Ringde halva läkarkåren häromdagen pga att bebis har svullna lymfkärtlar och la ihop det med att han måste ha leukemi. De här tankarna förstör sakta men säkert min livskvalite. Jag ser att du inte bloggar särsklit ofta men för såna som mig så skulle det uppskattas enormt att få läsa mer om ditt liv och hur du gör för att få vardagen att fungera.
    Kram J

    1. MissJoi

      Hej Julia! Jag förstår och lider med dig verkligen!! Jag slutade att leva till slut mitt vanliga liv. Det barkade åt skogen. Allt tog över. Jag sökte hjälp. För mer inlägg så finns de under Om mig kapitlet.. Kommer definitivt lägga upp ett inlägg på din begäran. Tveka inte att fråga mig om vad som helst. Jag lovar att stötta dig. Massa kramar