Livet runt 40

Husfunderingar

Som ni vet som följt bloggen ett tag letar vi ju efter hus och har förlorat 2 budgivningar hittills. Eller om det var 3.  Vi har mestadels letat på samma områden hela tiden. Tyvärr sticker priserna iväg då folk verkar vara beredda att betala ganska mycket (överpris) för ett hus man slipper att renovera.
Vi har nu lite funderingar på att sticka lite längre utanför stan. Ett litet mindre samhälle. Ett par vi känner bor där. Stortrivs.
Där blir det inte så ofta budgivningar. Inte än. En visning istället för två på alla husvisningar. Lägre huspriser, Billigare husboende. Bra bussförbindelser. MEN det blir pendling för oss båda. Eventuellt behöver vi 2 bilar. Kanske har man råd med det då. Kanske kan jag få köpa min drömbil, MiniCooper då. Det är nära till skogen och det finns närbutik, förskola och skola. Nära till E18. Men längre till större affärer. Längre till Friskis, längre till om barnen ska börja träna något.
Vi grubblar och grubblar och grubblar ännu mer. Blir knäpp. Om man inte trivs.. det är ju liksom bara inte att sälja och flytta igen. Eller är det det?

Madre mia… Snurr snurr.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.