Livet runt 40

Vrångstyre, socker & tabletter

Jag är inne på min 17:e dag utan godis, chips, kakor och dylikt och jag måste säga att det går över förväntan. Jag är inte ett dugg sugen. Målet var fredag, Andys 35 årsdag, men som det känns nu kommer jag inte äta i helgen ändå. Jag kommer fortsätta köra utan socker. Även de dagar jag varit grymt trött har det gått skitbra. En starkare kopp kaffe bara.
Grejen är att Andy har tjatat på mig länge att vi ska hålla oss ifrån socker, men när någon tjatar då sätter jag dövörat till och sätter på mig vrångstyret och cyklar åt helt annat håll.
Denna gång var det nästan min idé och alltså går det skitbra.
Andy däremot han snubblade på fettisdagen. Tryckte i sig en stor semla på jobbet och har fortsatt äta gott efter det. Skyller på dålig sömn.. haha.. jag skrattar.
Imorse när jag ringde vid 9, frulle på hans jobb, då skulle de in och äta en tårta. Själv åt jag havregrynsgröt med äpplen och hallon. Sedan jag slutade med socker har jag börjat tänkt ännu mer nyttigt (vet inte om hjärnan behövde avsockring oxå) och kollar innehållsförteckningar. Vi har alltid köpt produkter som är sockerfria eller innehåller väldigt lite socker och det känns jättebra. Visste ni förresten att de enda flingorna som inte innehåller något socker alls är de Ekologiska? Alla andra innehåller socker. Sjukt.
Jag har dessutom börjat äta Omega 3 och Mitt Val Kvinna varje dag och en extra dos d-vitamin (vi i Sverige behöver extra tillskott av d-vitamin från februari då depåerna då tar slut vi samlat på oss sedan sommaren).
Och så sitter jag och kollar pass på Friskis och planerar nästa pass.
Jag är gladare mot Andy och barnen. Fan.. nästan så jag är med i min egen sekt :D.

20130220-121609.jpg

20130220-121630.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jasmine

    Jag brukar äta några havreringar från frebaco. De är de enda flingor för vettigt pris som inte innehåller socker och som jag faktiskt tycker är goda.