Livet runt 40

Dagboken 22 januari 1990

Tjaba
I helgen har jag haft det lugnt. I fredags var jag inte på discot för 2 skäl. För det första att jag hade vrickat foten och för det andra att mamma och Putte ville ha mig hemma lite. Jag har varit med Ewa-Lena hela helgen. Igår var vi i Degerfors och kollade på karaten. Det såg roligt ut! Jag och Ewa-Lena ska pröva på lite karate och om det är roligt ska jag nog börja.
Idag är det studsmatta. Det ska bli roligt. Jag älskar att hoppa studsmatta och att pröva på lite nya saker.
I fredags såg jag på Karate Kid 1. Den var bra. Mamma sa till mig att jag skulle behöva lära mig självförsvar. Min brorsa Andreas ska börja på tai-kwando. Jag vet inte riktigt vad det är.
På sportlovet ska jag kanske på ett läger i Hästnäs. Jag tror att jag och Ewa-Lena ska dit. Isåfall hoppas jag det blir kul.
Nu är det ett riktigt vårväder ute eller hemma hos oss. Vi har klängväxter på vår veranda och det har redan kommit stora blad och knoppar på dem. Mamma blev helt förlägen när hon såg det. Just nu regnar det ute. Jag har sett en massa folk, som kommer med paraply.
Hej då
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.