Livet runt 40

Nya träningskläder behövs!

Nu när jag äntligen bestämt mig för att jag ska börja träna (efter magsjukor) har jag gått igenom min träningsklädesgarderob. Den är fruktansvärd måste jag säga. Jag har alltid känt att jag inte vill lägga för mycket pengar på träningskläder, varför vet jag inte, och det har gjort att min träningsgarderob är allt annat än rolig.
Det är nog 5 år sedan jag köpte träningskläder sist och då var det definitivt på någon rea. Därför satt jag nu och träningsklädesknarksurfa lite och fann otroligt snygga kläder. Jag vet ju att det är viktigt att ha kläder som andas och inte alltigenom bomull som jag har kört med. Jag har tagit t-shirts jag inte vill använda till vardags längre och lagt dem till träningslådan istället. SUCK.
Men några av mina favoriter jag hittade hos Sportamore var:
RL Tight Q12 Dam Reload Tank Dam EL Melange Hood Dam Capri Sweat Pants Dam Essential Brd Tee Dam
Affection long racer back Dam Affection long racer back Dam Tone Print Singlet Dam Move cuff capri Dam Move 3/4 Woven Pants Dam
Reload Hood Dam Essential 3 Stripe Tee Dam AR Logo Tee Dam Women_Icon_Tee2 Dam Swoosh Racerback Tank Dam
Vore så gött att komma till gymmet med något nytt istället för trådiga gamla slitna. Jag vet ju att skulle jag nämna detta för Andy skulle han säga att köp något nytt, men jag blir snål.
Men dreggla kan man ju alltid göra.
Alla bilder är kopierade från Sportamore

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Dom första byxorna var riktigt fina! Mycket roligare att träna i snygga kläder 🙂 jag rekommenderar definitivt better bodies, dom kostar lite mer men det märks verkligen på kvalitén! Finns på gymgrossisten i duvanhuset 🙂