Jag mixtrade lite här hemma med enkla varor och fick fram ett riktigt gott recept som jag självklart vill dela med mig av.
Ingredienser 3 personer:
3 ryggfiléer av torsk
1/2 purjolök
1-1,5 burk cantadou pepparrot
1-1,5 dl vispgrädde
salt
persilja
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader
Häll lite olivolja på botten av en ugnsfast form
Lägg torsken i och torka av med hushållspapper
Salta fisken.
Kräma på cantadou över fiskarna så det täcker hela fiskryggen.
Strimla purjolök och häll över fisk och form.
Häll över vispgrädden.
häll över frusen persilja.
In i mitten av ugn ca 40 min för frusen fisk.
Servera med potatis, riven morot och kanske lite mer riven pepparrot.
Smaklig måltid!
Älskar pepparrot frågan är om kidsen gör det :)? kram Diana
svar: den här cantadoun med pepparrot är ganska mild i smaken faktiskt. Min 2-åring älskade maten och vill man ha lite mer smak av pepparrot kan man ju riva lite efteråt. Testa 🙂 kram