Livet runt 40

Viktig information till er som köpt en Bugaboo Donkey/Cameleon

 

Barnvagnsjätten Bugaboo återkallar sina två modeller Donkey och Cameleon efter att det upptäckts att den vita knappen på ligg- och sittdelens bärhandtag kan lossna. Om detta händer lossnar handtaget, vilket innebär att barnet riskerar att falla ur och skadas allvarligt. 
Bugaboo erbjuder ägare av en Bugaboo Donkey eller Bugaboo Cameleonett nytt, modifierat bärhandtag. För att få denna registrerar man sitt köp på Bugaboos webbplats. Två veckor efter att man registrerat sig skickar Bugaboo ut det nya bärhandtaget tillsammans med monteringsanvisningar.
(Text kopierad från Mamas hemsida).
Jag registrerade min Bugaboo på hemsidan och visst var det så att vi måste byta ut handtagen, så nu har man beställt två.
Gör det ni oxå innan kanske en olycka sker!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. lillalady

    Hm, vårt serienummer på vagnen syns inte. Försöker hitta några papper, men i all flyttröra vet jag inte vart dom kan finnas om vi fick några. Vet att jag registrerade vagnen när vi köpte den, men när jag gick in nu fanns inga uppgifter om den. Hm, undrar vad man gör nu…

    1. Joi

      Har du kollat på chassit? Jag kollade fel först innan jag verkligen såg var det satt. Du kan ju maila Bugaboo, säkert inga problem med att få nya.

  2. veronica

    Jupp, 2 påväg hit med. Men donkeyns är inte tillgängliga förrens i februari, men det är ju snart.
    Påväg är visst nytt chassi och sittdelstyger, jag lyckas alltid få nåt med fel på, oavsett vad jag köper….