Livet runt 40

I pyjamas på netto och tips på bra rea!

När kvällen kom skulle jag åka och handla lite på netto, tycker det är en rolig affär att gå och strosa i. Olivia ville följa med, så vi drog iväg med henne iförd pyjamas.
20130128-191150.jpg
Vi fyndade allt från nya tallrikar med barbapapa och salami till proviva och en ångkokare.
Nu ska här lagas mat till Petter!
20130128-191303.jpg
Måste göra lite laddningar med mat till honom någon dag. Han äter ju mer och mer för varje dag som går, så nu jäklar ska här ångas.
Men man kan ju fundera på om Netto inte vill att man ska storhandla där, för herregud vilka små påsar det är. Antingen får man köpa dubbelt så många och gå två gånger från bilen (orka det liksom!) eller strunta i att handla mycket helt enkelt och stora saker som en ångkokare. Tänk på det Netto!
Annars under dagen fyndade jag en vinterjacka till Petter till nästa höst/vinter. Bra Barnkläder har 50 % rabatt på deras ytterkläder, så jag införskaffade omedelbart denna ursnygga retrojacka från Hummel:
Hummel Caj Jacket Brown/Turquoise
274,50 kr och fri frakt. Satan i gatan bra! Lurar lite på om jag ska köpa en overall från Reima till Olivia oxå, men svårare där med storlek tycker jag.
Nu kaffe och ballerinakaka och så en utlottning till kvällen kanske. Håll utkik!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mariana

    Hej! Tack för en bra blogg! Jag har en liten fråga till dig. Nu har jag köpt en sådan mini food steamer på netto men den kom utan nån bruksanvisning, det var sista exemplaret i butiken och jag vill inte lämna tillbaka den. Hittar inte den på internet heller, har mejlat till dem utan svar. Nu undrar jag om du kan göra mig tjänsten att ta en bild på sidan där det står hur man lagar maten och skicka den till mig. Hoppas det inte blir för mycket besvär till dig! Tack på förhand!
    Mariana