Livet runt 40

Det blir väl julafton ändå antar jag

Imorse vaknade jag upp med sjukt tjock hals. Halsmandlarna är stora som plommon och febern är ett faktum. Andys hals har oxå tjockat igen, men han än så länge har ingen feber.
Petter har hostat inatt, men efter en dos av hemmagjorda koksaltsdroppar så blev det bättre. Det piper och rosslar än i bröstet på honom och nu sitter jag bara och väntar på att läkaren ska ringa om RSprovet. Egentligen vet jag väl inte om jag är värst nervös för provsvaret ändå, då hans syresättning är bra och han äter ordentligt. Det är ju det man ska hålla koll på.
RS är ju värst för spädbarn och sen bebisar under 6 månader, som han är visserligen, men just nu skrämmer det mig inte då hans allmäntillstånd är jäkligt bra.
Dock blev han fruktansvärt gnällig av kortisonet han fick, så efter samtal till 1177 (igen) så gav de okejstämpel till att ge honom Alvedon och vilken fröjd det blev här hemma. Petter jätteglad, men hostig.
Om 6 dagar är det julafton, jag har tusen saker att göra, men det går inte. Mina julklappar är inte färdiga än och jag har inte gjort något julgodis. Hade även tänkt att göra saffransbiscotti (stavas det så?), för Leila gjorde det häromdagen och det såg himmelskt gott ut.
Lägenheten ser för jävlig ut. Andy tvättade dock 7 maskiner tvätt igår, så det är ju bra. Hinner väl få ett par maskiner till innan jul tyvärr…
Ska försöka att inte bli stressad över allt. Blir ju inte friskare direkt. Måste vila. Dricka vatten. Kolla film.
Svårt bara.
Imorgon skulle vi ha grötfrulle med julklappsbyte på jobbet. Joi blir hemma. Andy ska lämna min 50 krs pressie sen. SUCK
Är så jävla trött på att se dessa 4 väggar här hemma.
Men … snart är det Hem till gården .. Alltid något.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.