Livet runt 40

Vrål i natten

Jag går verkligen och lägger mig med ångest numera. Bricanylen gör ju Petter orolig och lite obekväm i hans minikropp. Han somnade i min famn strax innan 21,30 och sov till jämt innan klockan slog 24 och då vaknade han med ett illvrål. Jag får verkligen panik när han skriker så där högt och är otröstlig. Jag vet att man ska vara lugn lyfta upp och sjunga eller så, men jag tänker att jag inte vill att Olivia ska vakna när han skriker och då blir jag helt lam i hjärnan.
Jag vet att jag blev sur på Andy inatt bara för att jag hade panik och skrek åt honom ”Gör något!”. Han tog upp honom i famnen och gick och sjöng i 10 minuter och då blev han lugn till slut.
Då till slut tog han bröstet och somnade.
Men jäklar vad man får panik innan. Han är ju så liten så han kan ju inte förklara, berätta för en vad som är jobbigt. Lättare med Olivia nu.
Vi kör Renässans och Nezeril hela dagarna och så pillar jag ut snorkråkor hela tiden ur hans lilla näsa. Man kan inte klippa naglarna när man har småbarn. De behövs till första snorkråkeutpillare.
Nu är Oli på dagis. Bara 5 barn där idag! Resten sjuka. Blir lugnt för fröknarna. Gissar att de inte går ut något idag inte. -17 hade vi här i Karlstad imorse. Men ingen snö. När kommer den hit???
Nu ska jag nog sätta upp lite tomtar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.