Livet runt 40

torsdag här oxå

Så var dagen innan helgen återigen här. Känns underbart och inga planer har vi heller. Känns ännu mer underbart, då Andy börjar känna sig trött och sliten för det är mycket på jobbet. Han behöver vara ledig och bara vara med oss i helgen.
Men som sagt.. torsdagen kör vi först. Snart blir det som vanligt dagisavlämning och sen ska jag nog ta en långpromenad som kommer generera i en vägning av Petter och hämtning av Stiftelsen biljetter.
Måste även prata med barnmorskan om amningen. Det känns som om lökarna stannat av lite i mjölktillverkningen. De är ganska hängiga och slappa och de kan inte riktigt leva upp till Petters förväntningar på att kunna äta med 2 timmars intervaller. Ett tag gick det 3-4 timmar mellan och det fungerade, men nu när jag varit borta en dag då han fick lite ersättning, verkar det som om han saknat mina tuttar och vill käka mer ofta igen. Suck.
Han blir ju så arg när det inte kommer ngt heller. Tror jag det.
Ska det fortsätta i den här takten kommer jag ha de mest tunna lökarna som skådats när amningen är slut (fast då har jag nog ingen lust att de ska beskådas ändå).
Något annat jag tänkt på som gör mig knäpp i huvudet av att tänka på det är hur sjutton det blir mjölk i bröna. Jag äter mat, dricker vatten och det omvandlas till mjölk i brösten. Hur skumt som helst. Kroppen är fantastisk.
Näj.. nu dags att sätta fart. Bums till dagis.
Återkommer om vikt!
Och förresten.. ni glömmer väl inte att jag har 2 tävlingar igång? Ni hittar dem här:
HM presentkort 300 kr
Vinn ett tandsmycke

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.