Livet runt 40

Planering

Igår upptäckte jag att det är ju på tisdag jag och mamma tar bussen till Gekås. Alltså var tog tiden vägen? Måste verkligen gå igenom alla julklappar jag köpt (japp jag köpt, Andy köper inga han överlåter det till mig), så man inte köper ännu mer till barn som redan är fixade. Då blir det att man måste köpa mer till de andra barnen, så är den onda cirkeln igång. Ja onda cirkeln av pengar som är spenderade.
En hel del är iaf klara och det känns grymt.
Jag är glad att jag och Andy inte köper till varandra iaf och att vi inte köper till alla syskon. Herregud jag skulle bli ruinerad.. eller vi skulle bli.. vi har ju gemensam ekonomi.
Jag måste fixa bröstpump och pumpa ur så det finns mat till Petter, plus att jag måste fixa bröstpump att ha med så jag kan pumpa mellan fyndköpen. Jag gissar dock att jag kommer ha enorma lökar när jag kommer hem. Bäst för Petter att han är rejält hungrig då!
Plus att jag måste börja planera vad vi ska bjuda på på Olivias 2 års kalas. Jo jag vet det är en månad kvar, men shit vad fort det går.
Jag och Minna har iaf bokat dag för julgodisbak och då ska vi klämma in kakor oxå.. har hittat några som ser riktigt goda ut.
Nu blir det att sätta fart med något här hemma.
Men vad?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.