Livet runt 40

Ont knä och hjälp

Jag vet inte vad jag har gjort med mitt högra knä, men jag har börjat få ont så in i bängen när jag böjer det. Mest när jag sitter med böjt knä och ska räta ut det. Fi fan. Så jag hade lite ångest igår när jag kom på att jag skulle vara själv med barnen idag och med ett ont knä. MEN som tur är har man en bra mamma som ställer upp, så hon var nyss här och hämtade Olivia. Känns gött att hon får hitta på något idag iallafall när jag behöver vila knät.
Annars blir dagen riktigt olidlig.
Nu ska jag försöka att bara vila och inte plocka och städa som egentligen behövs. Det ligger en blomkruka där uppe som gått sönder pga katternas bus plus att vi skulle behöva baka bröd.
Men men.. vi får väl se. Det gör ju inte ont när jag står med rakt ben.
Det gör ju bara ont när man rör det… och det gör man ju inte så ofta ;).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sara

    Hej Johanna!
    Jag vill bara printa ner några rader till dig, för att jag fullkomligt älskar din blogg och ditt sätt att skriva. Jag är sedan 7 juni i år mamma till Lukas. Hittade din blogg när jag var gravid och det känns alltid roligt att följa andra gravida, eftersom du väntade Petter =)
    Sen så känner jag igen mig i det här med husletandet, jag och min sambo har letat i över 1,5 år, men så IGÅR så fick vi vårt bud accepterat och var och skrev kontrakt. Har inte nriktigt fattat ännu… Bott i ett hyreshus nu i två år med FRUKTANSVÄRDA grannar. Så nu är vi lättade, minst sagt. Har ni några mer visningar på G?
    Hoppas det onda i knät lättar, jag är sjuksköterska så jag sänder dig lite smärtlindring över datorn =)
    STOR värmande kram från mig

    1. Joi

      Tack underbara du för din kommentar. Jag blev superglad och behövde verkligen höra de orden idag :). Grattis till din lille bebbe oxå och till huset! Härligt det måste kännas att efter så lång tid äntligen få skriva kontrakt. Det känns som om vi aldrig kommer få göra det. Men vi har hittat ännu ett hus vi ska kolla på om 2 veckor. Men risken är att det blir hög budgivning än en gång. Totalrenoverat och enplansvilla. Suck. Men vi har ju egentligen inge bråttom, fast det känns så när man väl börjat kolla.
      SKönt att ni slipper idioterna till grannar. Här har vi en svår hyresvärd istället.
      Uppdaterar hur det går med husletandet och du.. kommentera gärna igen!
      kram