Livet runt 40

Vidrig kväll och tråkig morgon

Kul inlägg detta blir, men måste gnälla av mig.
Petter har börjat tokenormskrika vid 22-23 om kvällarna. Vägrar sova, äta och bara skriker sitt avgrundsvrål som kan väcka döda, men inte sovande barn som tur är. Det går inte att göra något åt han, han blir bara glad när man lägger honom ner och tar av honom blöjan. Det minsann är skitkul.
Gårdagskvällen var jättejobbig. Han började gnälla redan vid 21,30, så jag gjorde mig iordning för att gå upp och amma och för att sedan gå och lägga mig TIDIGT! Jag sover så jäkla dåligt och lite nuförtiden.
Men vid 22 började återigen avgrundsvrålen och efter över en timme tog jag med honom ner.
Han somnade vid halv 1. Sen har han vaknat varannan timme återigen för att äta.
Så idag är jag fruktansvärt trött. Glömde till och med att stänga av kaffebryggaren när jag gick till dagis med Olivia. Det händer ju aldrig. MEN jag får skylla på att delvis beror det på att lampan slutat fungera på bryggaren så man ser ju inte om den är på eller inte.
Till råga på allt en sådan här morgon kommer jag upp till bombnedslaget i köket. Jag orkade inte ta tag i det igår och inte Andy heller. Innerst inne kan jag ju tycka att Andy kunde ha tagit tag i det igår kväll då jag alltid fixar mat till han kommer hem, men men..
Det är verkligen inge roligt att komma upp till ett äckligt kök som du måste ta tag i. Jag fyllde nyss en diskmaskin med allt som stod på bänkarna. URK
Lämningen på dagis gick heller inge bra. Lilla snuttan började gråta, så jag fick gå ut med en stor klump i halsen.
Inte heller ville hon gå till dagis utan sin favorittröja från Lipfish med en stor ko på. Den hade hon på sig igår, så den var väldigt smutsig. Men det är skitsamma, den fick minsann följa med till dagis. Man får ju välja sina duster!
Idag är det tusen saker att göra, fast jag helst av allt skulle vilja sova. Imorgon ska vi till Karlskoga på kalas i dagarna 2 och jag har lovat fixa present till den storebror som fyller år. OCH packa.
De här 5 timmarna på dagis kommer gå fort. 🙁

20121025-094919.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Idlisa

    Det är så sjukt skönt att få gnälla av sig ibland och du har all rätt att göra det! Hoppas att du kan få lite avlastning så att du kan vila.
    Kram