Livet runt 40

Återförenade

Olivia vaknade av en mardröm inatt och Andy gick in för att trösta. Hon stannade totalt upp i gråten och bara sa: Pappa med förvånad röst. Sen var hon pigg. Och glad.
Det har gått jättebra med henne när han varit borta, hon har pratat om honom men inte gråtit. Men nu insåg hon verkligen att han varit borta.
Hon började visa alla sina saker i sitt rum och var jätteglad.
De gick ned och gjorde välling och sen gick de och lade sig i extrarummet. Olivia låg bara och tittade på honom innan hon skulle somna. Som om han skulle försvinna igen.
När mamma kom och hälsade på imorse blev Olivia jätteledsen. Hon trodde väl att mamma kom för att hämta henne så hon inte skulle få vara hos sin pappa längre. Lilla gumman.
Hon är så glad nu när han är hemma och Petter avfyrade även han ett enormt leende mot Andy när han hälsade på honom imorse.
De har haft världens äventyr i Italien, men jag gissar att Andy aldrig mer vill vara ifrån sina barn så här länge igen. Inte värt allt i hela världen.
Och jag är jäkligt glad över att vi är två igen.. Man får liksom lite mer energi då.
Energi att köpa nya Converse som jag gjorde till oss idag. 299:-/styck på Coop Bergvik. Jo man tackar. Röda till Andy och blå till mig.
Dessutom hade de supererbjudande på fleecefodrat regnställ från Abeko 179:-. Ett rött blev det till Ollie. Kanoners.
Nu blir det fil och Red Berries cornflakes. Mitt beroende.
Snart är det Bonde söker fru och underbara lamabonden (inte lama bonden).
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.