Livet runt 40

Ensamstående med vän

Dagen har gått i ett idag. Olivia har lekt och härjat som om hon inte haft feber i kroppen alls, fast med lite lätt gnällighet över allt hon gör. Däremot har hon inte varit mer irriterad på Petter när han knorrat, vilket varit skönt.
Minna erbjöd sig att komma hit på kvällen för att underlätta nattning och finnas till hands, vilket jag jublande tog emot.
Så under kvällen har hon både tagit tempen på Olivia och bytt blöja på henne. Nu har hon hand om Petter medan jag försöker natta en uppspelt Olivia.
Olivia älskar verkligen minna, så att hon sitter därnere gör ju inte saken lättare haha, men det är gött å se vänner som verkligen gillar ens barn. Det värmer extra gott i hjärtat.
Imorgon har min syster Ilona erbjudit sig att komma in direkt efter jobbet och avlasta. Känns jättebra om natten blir som det var inatt.
Hur sjutton fixar ensamstående allt detta? De har ju inget val kanske. Jag hade garanterat gjort det med om inget val funnits, men får man hjälp finns det ju inget bättre.
Dessutom blir det ju jobbigare när båda ungarna är sjuka, en med feber och en med hosta.
Återigen har jag inte gett henne någon Ipren sedan två i eftermiddags. Jag ger inte Ipren om hon har låg febertemp då ser jag hellre till att kroppen får jobba bort det själv. Jag inbillar mig att det ger bättre immunförsvar (?).
Så vi får se hur natten blir. Hon går isf och lägger sig med 37.7, vilket bådar gott. Dessutom har hon fått bromhexin på det.
Nu hoppas jag att ongen somnar snart så jag kan avlösa minna. Tror nämligen Petter börjar bli sugen på patte.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.