Livet runt 40

Återbesök på barnakuten

När vi åkte in med Petter till barnakuten sa läkaren till mig att åka till barnakuten i slutet av veckan för att lyssna på lungorna. Sagt och gjort, när mamma kom hit och var barnvakt drog jag och Petter iväg med bilen.
De kände och klämde och charmades. Han var slemmig i bröstet och hade lite virushud på bröstkorgen (torr och rödprickig). Det var iallafall inget farlig och då den skällande hostan var över, så är det bara att fortsätta med Nezeril och sova upprätt. De rekommenderade även Miniderm istället för Locobase till hans torra hud, så den gick jag och köpte direkt efteråt.
Jag frågade även om Olivia och poängterade att hon ofta får feber över 40, läkaren sa då att får hon så hög feber kan vi höja dosen på Ipren till 4-5 ml istället för rek 3,5 ml och varva med Alvedonsuppar.
När jag kom hem hade Olivia 38.6, så vid 2 får hon nästa dos med Ipren.
Hon har iaf druckit en del jos och nyss ätit en skål med fil och flingor. Skönt. Hatar när de inte äter.
Själv är jag aptrött, men inte mkt att göra åt. Jag har iallafall ett par nya stretchjeans från Cubus på mig. Strl 28!! Fast då i stretch då. Men satan vad goa de är. Nästan som mysbyxor. Detta blir mina nya favvojeans. Så länge man inte tvättar dem med sköljmedel för då förstörs ju stretchen.
Nu blir det lite film – Pino för Olivia och jag ska kolla Paradise Hotel Danmark.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.