Livet runt 40

Illskrik om natten

Olivia landade på 39.1 igår kväll, så vi gav henne en dos Ipren för att hon skulle få sova under natten. Och sovit det har hon gjort. Ingen feberhöjning som skönt är under natten heller och imorse vaknade hon nästan feberfri, men självklart ff snorig.
Natten för mig och Petter har varit dretjobbig. Vi gick och lade oss efter treans kvällsfilm strax efter 22. Vid halv 1 var det dags för amning och det är efter det eländet drar igång. Petter slemmar, hostar, får svårt att få upp slemmet, spyr och gråter.
Jag bullar upp med kuddar i ett hörn intill väggen och sätter mig där med Petter på bröstet. Han sover, men inte jag. Dessutom har folk i husena bredvid börjat dra sig utåt mot krogen och för ett jävla liv, så det är inte heller sövande.
Vid halv 3 vaknar han igen. Försöker amma och efter han ätit blir det illvrål. Han skriker något så gruvligt, att det är ett under att inte någon ringer på dörren för undersökning av barnmisshandel.
Och han slutar inte heller. Andy kommer ner. Vi tar temp – 38. Alltså ingen feber då han är galen av skrik. Vi försöker med allt. Till slut somnar han helt utslagen på andys arm när de är var uppe och gick.
Vi lade ned honom försiktigt och då var det igång igen. Upp med honom på min axel och där somnade han igen.
Hämtade babyskyddet och ställde det i sängen och där sov han resten av natten till 6 ( från 4).
Jag hade väldigt svårt att komma till ro efter de skriken inatt med min snorhjärna och huvudvärk.
Så imorse när han vaknade och var på ett strålande humör( verkade inte minnas ngt från natten ) bar jag upp honom till Andy å Olivia efter amningen var klar.
Jag somnade om i sängen och Andy tog ned barnen. Och trots öppen planlösning mellan våning ett och två sov jag fram till 9.30.
Är inte pigg alls idag. Slappnar nog av nu när Andy är hemma oxå. Det kunde man ju inte göra igår när han jobbade.
Tyvärr skiner solen idag och det är varmt ute, men orka gå ut liksom.
Idag blir det kaloriintag på högsta nivå i form av paj, chibban och lösgodis.

20120901-122955.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.