Livet runt 40

Det tog 7 dagar

Innan Olivias första dagisförkylning slog in. Imorse vaknade hon upp och näsan rann lite grann.
Ingen feber och allmäntillståndet var ypperligt bra, så vi traskade iväg till förskolan.
Inget samtal från dem under hela dagen blev det heller så det blev inte värre.
När jag hämtade henne var hon glad att se mig. Precis innan jag kommer för att hämta henne har hon blivit mammig och frågat efter mig, så det känns verkligen som om hon är klar efter 5 timmar på förskolan.
Idag hade hon andra kläder på sig än när jag lämnade henne. Anledningen var att barnen hittat en vattenpöl när de var ute och det var skitkul att hoppa i, så Olivia och de andra var blöta från topp till tå. Till och med gummistövlarna var dyngsura inuti. Så de står numera på tork med tidningspapper i badrummet (hur vuxet är inte det då?.
Även idag sa fröknarna att det gått jättebra. Hon hade ätit väldigt duktigt och somnat på en gång. Inget gråt, ingenting. Skönt!
Vi får väl se om vi går dit imorgon. Hoppas inte hon får feber utan att det håller sig till rinnig näsa.
Själv har jag gått 1 mil idag. Satte på Runkeeper när jag gick hemifrån och sen har jag pausat och startat hela dagen, för att se hur långt det skulle bli totalt. 1 mil. Det känns nu i benen kan jag säga.
Först en skogspromenad med mamma och Petter, kuperad terräng och sen Familjeavdelningen, sen en runda på stan (vinteroutfit nu kirrad totalt för Olivia) och så hämtning på förskolan igen. Jag och Petter har verkligen varit ute hela dagen, riktigt gött.
Jag lyckades till och med fixa middag till Andy kom hem och då hade redan jag och Olivia ätit plus att när han öppnade dörren hade även Petter munnen full av mat. Hur 2-barnsmor är inte det då?
Nu ikväll blir det nog inte så mycket mer gjort. Är rätt nöjd med dagen, MEN vaknade imorse av att en kattj**el hade kissat i soffan. Blir så jäkla trött. Imorgon ringer jag veterinären för koll för sten (Tack Louise för tipset).
Näj.. nu ska jag läsa lite bloggar innan Andy å Olivia duschat klart.
HEJ

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.