Livet runt 40

Nya mål och drömmar

De senaste åren, ja sedan jag blev gravid med Olivia har jag inte handlat mkt kläder till mig själv. Jag tycker utbudet på mammakläder är hiskeligt och då man är gravid så pass kort tid finner jag ingen direkt anledning att köpa på sig alltför mkt mammakläder. Jag hade tur att jag fick en himla massa byxor av min svägerska som hon gjort själv. Hon hade tagit vanliga baggyjeans t.ex. och klippt upp dem runt om midjan och sytt på en stor resår istället. Vips så hade man snygga mammabyxor.
MEN nu iallafall börjar jag bli grymt shoppingsugen. Jag vill köpa fina tröjor, koftor, byxor, t-shirts ja you name it. Men som kroppen är nu är det inte roligt att prova ens.
Det är ju inte konstigt att man har en del mammamage kvar, det är ju endast 7 veckor sedan den var ganska stor, så att jag ens försökte prova ett par baggy chinos i helgen övergår mitt förstånd.
Jag väger i dagsläget 65 kg och det är 5 kg för mkt. Mkt stjärt, lår och mage. Det ska självklart bort så jag kan komma i mina jeans igen. Jag längtar efter dem. De bara ligger där i lådan och jävlas med mig. SUCK
När Olivia kommit ur min kropp kände jag ingen direkt brådska med att komma i mina gamla kläder igen, men den här gången skriker jag bara efter dem.
Jag är klar med att vara gravid. Done and done.
Nu vill jag börja träna igen. Komma i form. Tatuera en half sleeve och bli snygg.
Jag har bestämt att åka till Västerås när min karl sticker till Italien med jobbet. Då ska jag förhoppningsvis ha gått ned något kilo till – kanske till och med runt magen :).
Då är min plan att besöka Rut m.fl. affären och handla en del nya kläder. Deras höstkollektion är ju grym. Har sett ett par tokigt snygga blå chinos med hängslen jag bara vill ha. De ska bli mina kommaibyxor. My skinnyjeans.
Nu är mina mål med barn uppfyllt. Nu går vi vidare.. Mot nya mål.
Men först måste ekonomin komma igång från Försäkringskassan. Inga pengar förrän faderskapet är registrerat och det kan ta 30 dgr. Så denna månad.. mycket fattigt. Extremt fattigt.
Men kanske i september.. I Västerås :).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.