Livet runt 40

Dag 2 på dagis

Olivia kom hem lika glad igår som i förrgår. Hon äter som en häst på lunchen, något som hon inte gör här hemma. Har väl kanske att göra med att hon ser andra barn sitta och äta och då gör hon detsamma. Eller så gör Tingvallagymnasiet godare mat än hennes mamma…. nääää
Igår hade de haft sångstund och fröknarna skickade runt en påse med figurer i. Alla barn fick välja en bild och så skulle de sjunga en sång om bilden. Olivia valde en kossa… skräll..
Hon hade även fått måla med vattenfärger och gjort sitt första handavtryck (gråter lite). Säkert det gulligaste handavtrycket någonsin.
När hon kom hem tog jag och Olivia en promenad och bara pratade (samtalet rörde mest hennes nära och kära och så Mamma Mu förstås). Vi gick en sväng till Stadsträdgården och kollade in de vackra sommarblommorna innan de dör ut.

Självklart blev det även lite gungande och så hämtade vi ut paket från Systerlycklig, som redan skickat paketet med Lipfish tröjan. Dessutom har de gjort sig mödan att skriva ett personligt brev med en fin hälsning som de skickade med i. Dessutom underskrivet med bläck, alltså ingent massutskick! Sånt gillar jag! Pluspoäng.
122
Dagen avslutades med akut buksmärta för min del. Ingen aning om varför. Det sitter även i idag. Känns som menssmärta, men det kan väl inte vara dags än? 6 veckor efter förlossningen? Vill gärna hinna vara lite blödningsfri gärna.
Nu är det snart dags för Bvc besök för Petter. Vägning och läkarbesök.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin Åberg

    Vad roligt att det går så bra! 20 månader verkar vara en perfekt dagisålder 🙂
    Ja, vi har inte riktigt bestämt än hur vi ska höra men det vore ju helt klart det bästa för hela familjen om Jörgen var föräldraledig i några månader. Dels för Ivars och Jörgens relations skull och dels att jag inte blir huvudansvarig forever och riskerar att utvecklas till martyr 😀