Livet runt 40

Cravings efter graviditeten

Jag är en av dem som inte fått några direkta cravings under min graviditet. Inte varit sugen på vattenmelon eller slickat på tegelstenar om natten. Inte skällt ut Andy och krävt att han ska handla mandariner på Statoil om natten eller velat käka upp hans navelludd.
Mina cravings har hållit sig till att vara sugen på kinapuffar i 2 veckor och sen har det gått över.
Men nu.. hallå.. postum graviditetum.. då jäklar är jag sugen på ALLT. Jag tänker på godis jämt. Jag är sugen jämt. Särskilt på kvällarna. Det är inte bra för bebismage att jag äter choklad, men jag har ätit choklad.. Geisha..mm blev det till kaffet idag och igår blev det en choklad/polka. Just nu längtar jag efter Tutti Fruttipåse eller precis vad som helst, bara det innehåller socker.
Kan bero på att man är ofantligt trött konstant och kroppen behöver energi.. såklart, men det är big time craving for lille joi. Ingen som berättat för mig på BVC, MVC eller andra instanser. Mkt missnöjd med denna miss i informationen.
Kommer aldrig gå ner i vikt om detta fortsätter och jag inte sätter stopp för mig själv.
Ikväll har vi inget godis hemma.. vad äter jag då?
Jo nu har jag gjort varma mackor med kantarellstuvning. Väntar på 2 stycken som är inne i ugnen just nu minsann. På äkta 40%grädde såklart.
Vad trodde ni?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.