Livet runt 40

Böööl

Vid sju hade Olivia ff hög feber och efter Petters puppning sprang jag upp till henne, satte på drömmarnas trädgård och låg och baddade med våt handduk på hennes varma panna. När hennes lilla hand tog tag i två av mina fingrar började jag gråta. Det blir för mkt för en nyförlöst mammakropp.
Först en gulsotskropp att hålla koll på och så en febrig oliviakropp att hålla koll på.
Dessutom ringde vi 1177 om medicinering till henne och de gjorde mig mer nervös än lugn. Som de brukar emellanåt. Så då grät jag för det oxå.
Och så tänkte jag på rs virus ifall Olivia nu smittar Petter och då grät jag för det.
Och så började det killa på underläppen. Big varning!! Herpesalarm. Hittade inte salvan alltså har jag blåsor imorgon som gör att jag inte kommer kunna pussa på mina barn. Å då grät jag för det.
Sen bestämde jag å Andy att jag å Petter går till min mamma å sover då Olivia är sjuk och förkyld. Alltså kan jag inte få ta hand om min Olivia när hon är mammig å sjuk och då grät jag hela vägen till mamma.
Så nu sitter jag och Petter i mammas soffa och han är nypuppad å klar för två timmar till iaf. Vi ska kolla på en film tänkte jag. Tills vi somnar i soffan. Jag å Petter.
Kommer säkert gråta lite med.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin Åberg

    Åh gumman, det blir bra snart! Olivia vet säkert redan att era hjärtan är stora nog för både henne och Petter. Nu ska mamman bara hormonstorma klart och Olivia bli frisk så är allt bra igen.