Livet runt 40

Alltså den där snoppen

Man har verkligen inte lärt sig en killes funktioner innanför blöjan. Lille Petter har kissat ned sin pappa en gång och idag kissade han ner sin mamma och hennes iPhone en gång. Än så länge verkar iPhone vara kissäker men inte mamman.
Den där snoppen är verkligen överallt på samma gång! Det tar nog ett tag å lära sig hanteringen.
Natten här har varit intensiv. Olivia har haft feberfrossa och andats väldigt ansträngt emellanåt.
Vi har tagit varsitt barn under natten.
Petter å jag har varit på soffan o puppat varannan timme. Bröstvårtorna får verkligen lida pin nu. Inte för att de blir fina efteråt heller då de blir abnorma å såriga, men men vad gör man inte för ett litet pkt söt bebis?

20120714-115821.jpg
Å så har vi det där med gulsoten. Vet ni hur svårt det är att hålla koll på om bebis blir gulare? Man blir ju helt vanställd i ögonen av att stirra sig blind. Han blir ju nästan gulare varje minut ibland. Ja… Nu är det väl inte riktigt så, men hjärnan spökar.
Men det är inte lätt.
Jag å Andy är lite halvkoma idag. En febrig unge som är extremt mammig och ett litet bylte som äter, bajsar, har lite magknip å är gul sätter sina spår i två redan trötta kroppar.
MEN konstigt hur man kan ta det ändå och orka vidare.
Kärlek gör en stark.
Synd att den inte gör en pigg samtidigt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. myfamily

    Jag var van vid att sonen kissade en pöl nedanför skötbordet jämt, man fick slänga sig bakåt för att inte träffas eller så stod man i det hehe. Sen fick man en tjej, lurigare det där, för helt plötsligt är det en stor pöl kiss under hela bebisen, vart fan kom det ifrån lixom? skillnad verkligen haha

  2. Magda

    jag imponeras över alla som ammar sina barn. jag kan inte, det känns bara fel och jobbigt pch jag får ångest. Jag önskar att det inte var så, men så är det. Meja får äta flaskmat.
    Ja, du. Inte lätt att se skillnad i gulhet på nån som en ser hela tiden. Hoppas han inte blir mer gul!
    Krya på Olivia med!
    Kram