Livet runt 40

Snart hemfärd

Efter ett dygn på patienthotellet är det snart dags att åka hemåt. Till älskade Olivia.
Petter har inte ätit ngt under hela natten, försökte mata vid två men han vägrade. Så han har sovit. Åt vid tio igår kväll och så vid sex imorse.
Vid efterkontrollen idag hade han blodsocker på 2.7 och var lite spattig, så därför får vi se till att han äter var tredje timme, till att börja med imorgon då pku ska tas.
Bm har kollat så han tar bröstet ordentligt och det gjorde han exemplariskt.
Nu är Andy och hämtar bilen och vi ska hem till mormor där Olivia är stationerad. Längtar efter henne så jag blir knäpp. Nu får hon inte sova ifrån oss ngt mer. Nu ska vi hem och göra nya rutiner och få Olivia trygg med det nya livet hemma. Det känns extremt viktigt. Att hon ff känner sig älskad och att ingen tagit hennes plats och att vi lämnar bort henne nu när det kommit en ny bebis.
Herregud… Det är inte lite man får tänka på, men så länge barnen mår bra är det ju bra.
Tack för alla grattishälsningar. Jag ska svara på alla så fort jag får en dator.
Puss på er

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin Åberg

    Den stora fördelen med att åldersskillnaden är så liten är att det nog är mindre risk att Olivia reagerar negativt på lillebror. Det är i alla fall så det verkar på de som har varit i samma sits av mina kompisar. Och eftersom ni verkligen har tänkt på att det kan bli ett problem så kommer det säkert att gå bra. Kul för Olivia att få ett syskon!