Livet runt 40

Samma SF mått

Så har man nu varit iväg till bm förhoppningsvis för sista gången. Besöket gjorde mig inte direkt lugnare snarare tvärtom.
På två veckor har inte sf kurvan ökat ngt alls. Den ligger ff kvar på 35. Bm trodde det berodde på att knyttet åkt ned och lagt sig mer nedåt. Men hon var ändå tvungen att skicka rapport för ev tillväxtkontroll och extra ultraljud. Förhoppningsvis kommer vi inte behöva det utan knyttet föds innan vi får kallelsen.
Hjärtslagen låg blott på 125 till en början. Lite i nederkant, men iaf fina hjärtslag. Det ökades dock till 130 efter ett tag.
Hon påpekade flera ggr att det säkerligen inte var ngn fara alls utan att det berodde på att han låg längre ned, men säg det till en höggravid tjej med katastroftankar!! Det fungerar inte alls. Känns inte alls bra nu.
Det man ska hålla koll på är ju som vanligt minskade fosterrörelser och det är ju jäkligt jobbigt och påfrestande. Varje dag känner jag efter och funderar om knyttet har rört sig lika mkt som igår. Man inbillar sig mkt och det är fan ett heltidsjobb att känna efter och meddela om det är minskat.
För skulle det röra sig mindre och jag inte tänker på det är det ju mitt fel om ngt händer och jag inte trycker på alarmknappen.
Så behöver jag säga att jag direkt efter besöket gick och handlade färdknäppar?

20120709-165843.jpg
Nu ska ungen ut!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Magda

    Mitt SF mått har inte heller ökat på veckor, och Liten mådde bra på tillväxt ultraljudet.
    Känner du dig orolig för mindre rörelser och liknande tycker jag du ska åka in och få det kollat, bättre en sväng för mycket ju!
    KRAM

  2. Angelica

    Delicatoboll har jag inte hört talas om..Jag är beräknad imorgon med mitt första och h*n verkar inte vilja ut trots jobbiga förvärkar å annat skit..Men bara att hålla ut gissar jag..och blir ju i max 14 dagar till sen är de igångsättning som gäller…