Livet runt 40

Mäktigt

Så.. igår var vi alltså på Snövit (Snowwhite and the huntsman) och vad tyckte vi då?
Den var mäktig. Snyggt gjord, riktigt häftiga effekter och Charlize Theron spelade grymt! Både grym och grymt bra. Så det blir en 4 av 5. Tycker den är väl värd att se. Dessutom är han som spelar the Huntsman riktigt snygg att titta på.
Så spring och se.
Min mamma var hemma och var barnvakt åt lilla korven och det hade som vanligt gått bra, men vi fick en jobbig natt istället. Hon verkar ha drömt mardrömmar (Olivia alltså, inte mamma) och var otröstlig vid halv 2 inatt. Det gjordes välling och vi kollade på kort i mobilen från Borås Zoo och till slut så blev det lugnt.
Hon tillbringade natten i vår säng och det gör att iallafall inte jag kunde somna. Fick en rejäl häl över käften en gång och det vaknade man ju av om man säger så.
Sen har jag haft ont i magen och legat trångt. Så imorse släntrade jag ur sängen redan 05,45. Det kändes som om det inte var någon idé att ligga kvar en halvtimme till, bara för att klockan ringer 06,15. Denna dag kommer bli lång. Har ff ont i magen och det var lite svårare att gå imorse till jobbet. Trycket mot underlivet har blivit större och det känns att han har borrat sig nedåt mer än igår (det känns dessutom i urinröret när han borrar sig – mindre skönt).
Nu är jag iaf på jobbet och har tagit en stor stor kaffe. Jobbar idag och imorgon, sen går jag på semester och föräldraledigt.
Hej så länge

20120627-070331.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Starkt att jobba såhär in i slutet, förstår att du måste vara trött..
    Speciellt me dessa nätterna som vi ska gå igenom!! Puh..
    Jag har tröttnat på denna graviditeten, BIG TIME.. Kände inte alls såhär med Nellie, men shit nu orkar jag snart inte mer 😉
    Förvärkar så gott som varje natt, illamående och ont i magen.. haha.. Underbart!! Men snaaaart hoppas vi att det är färdigt!!
    Hoppas de sista arbetsdagarna går snabbt för dej nu och att du kan få vila lite sen!
    Kram!