Livet runt 40

Besök hos barnmorskan vecka 34

Andy och Olivia mötte upp mig på jobbet och följde med till barnmorskan. Hjärtljuden låg på 136, men ökade när han hörde sina egna hjärtslag. Blev väl skräckslagen av ekot stackarn..
Min vikt låg på stadiga 71,9 kg med kläder.. lika bra att komma ihåg det, sommarkläderna vägde säkerligen minst 0,5 kg.. hehe
Nu känner jag att jag samlar på mig mer och mer vätska i sommarvärmen. Fötterna är som elefantfötter och det skvalpar när jag går. Barnmorskans tips var att vila förmiddag och eftermiddag med fötterna i högläge. Sen är det ju att dricka vatten och massage som gäller. Andy masserar iaf varenda kväll, så det är jag mkt nöjd med. Jag är ju en sucker för fotmassage över lag, så det gör ju inget att bli bortskämd med det.
Efter besöket käkade vi oxfilé på Kebabhouse och gick lite i affärer. Jag köpte mig ett par gravidshorts, gröna på HM, Andy fick sig ett par jeansshorts och Olivia 2 sommarhattar.
Drog vidare mot McDonalds och köpte en mjukglass. Olivia förstår redan ordet glass och blev riktigt sur när vi väntade utanför och glassen liksom aldrig kom.. Sen åt hon över halva själv. Mamman ville ju oxå ha några skopor, men man är ju svag för de där barnögonen och munnen som bara gapar efter mer.
Nu har hon ätit middag och Andy är iväg och kör spinning, galningen.
Ikväll blir det fruktsallad och Let´s Dance.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia & Lexie

    Det är ju helt sjukt att det snart är dax igen! Kommer ihåg när du berättade.. typ i vecka 8 eller nåt!? det går ju så fort!! 🙂
    Kämpa på i sommarvärmen för om 6 veckor kommer storken! 😉
    Kram