Livet runt 40

Nu vänder det

Olivia vaknade återigen med 37,8 i temp. Alltså förhöjd, men inget direkt feber. Det är nu inne på 3-4:e dagen med cirka 38 i temp och världens gnälligaste lilla tös här hemma, som absolut inte har någon vidare matlust.
Men ikväll äntligen efter en extra sömnlur slog hon i sig en stor portion av mitt storkok av min bästaste köttfärsås. Hon åt och åt ända tills hon fick hicka. Efter det kan jag ju säga att hon fick energi. Tills Kim, min kusin kom och hälsade på. Då blev hon blyg, men ändå jäkligt nyfiken. Han spanade dessutom in vår V50 åt en kompis, så imorgon får vi se om kompisen är intresserade eller inte.
När han stack hoppade vi in i duschen och efter det hoppade hon runt här och lekte groda eller vad hon nu gjorde, men energi som en liten galning hade hon iaf.
Nu ligger hon till bädd och vi får väl se hur denna natt blir. Det känns iaf som om hennes feber är borta och nästäppan är nästintill obefintlig. Satan vad gött. Tänk om alla förkylningar gick så här lätt över.. peppar peppar.
Nästan så man inte ska säga så för att jinxa.
Nu är det snart Sverige i Melodifestivalen.. HEJJA HEJJA

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.