Livet runt 40

Halsbrännan from hell

Den sista veckan har jag åkt på den vidrigaste av vidrigaste av alla halsbrännor. Det sitter som en eldboll i bröstkorgen som rör sig uppåt mot halsen/struphuvudet.
Det hjälper inte med vare sig  Novalucol eller Omeprazol. Det bränner något så gruvligt att jag knappt kan äta. Inatt vaknade jag av att jag fick upp en stor spya i munnen.
Man tackar.
Lätt att somna om då liksom när man måste svälja ner den först och främst och försöka tänka på annat efteråt.
Jag mår ofta illa och böjer jag mig det minsta ner för att ta upp ngt kommer ngt annat upp i vrångstrupen.
Fy fan säger jag. 11 veckor to go och ungen blir ju inte mindre under den tiden. Blir ju inte mindre och lättare sparkar i mellangärdet.
Vad ska man göra? Inget hjälper ju hittills.

Någon som har tips?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. myfamily

    Vet precis hur du har det! Det var likadant för mig under mina garviditeter, hemsk halsbränna och flera gånger flög jag upp i hostattack på nätterna på grund av spyor som kom upp i halsen. Har tyvärr inget bra tips, man ska väl undvika äta vissa saker, fast hur lätt är det? hehe, hoppas det vänder snart!

  2. Agnes

    Jag hade hemsk halsbränna/sura uppstötningar varje natt när Liam låg i magen. Det enda som fanns på nattduksbordet då och som verkligen hjälpte var Gaviscon som finns receptfritt. Har du provat det? Ibland räckte det med en tuggtablett och ibland fick man ta två, men försvann gjorde det alltid. Hade INTE överlevt utan de tabletterna!