Livet runt 40

Let´s Dance 2012

Jag sitter självklart bänkad framför Let´s Dance idag. Tycker det är riktigt roligt att kolla på. Skönt att ha någon riktig fredagsunderhållning igen, vi följer ju nämligen INTE Idol här i vårt hem.
Iår är ju även en av mina favoriter med, Anders Timell. Tycker han är störtskön, så det ska bli kul att se hur han ter sig i tv. Däremot har jag svårt för Camilla Läckberg, kanske kan detta program få mig att ändra uppfattning?!
Däremot har jag väldigt svårt för programledaren Jessica Almenäs. Jag vet inte vad det är, men hon säger så mkt konstiga saker, som absolut inte är roliga. Nästan så man tar fram skämskudden alltför många gånger under kvällen.
Annars har det varit en riktigt bra dag idag. (får man säga så utan att jinxa något??). Vi fick massa bra nyheter på jobbet, som gör det lite roligare att jobba faktiskt! Riktigt gött.
Olivia fick en jättefin randig farfarströja av mormor idag när Andy och hon var nere på stan. Den kan även knytte ha sedan. Precis perfa ju!
Okej.. jag jinxade.. upptäckte precis att luckan till dvd ingången på datorn är borta. Jag tror jag vet vem den skyldiga äro, men jag tror inte hon kommer berätta var den tagit vägen. Hon har även tagit bort tangent O och tangent P och smällt igen laptoplocket alltför många gånger så spärren börjar försvinna. Orka och ha råd att köpa ny !! Madre mia. Hon har ju fått miniräknaren.. det borde väl räcka kan man tycka ;).
Nej på med spandexbyxorna och fixa till klykan och skrevet så kör vi! You go Anders!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Magda

    Usch för foglossning, hade jag med Nora (sjukskriven från v.15 då). Är glad att jag har lindrig sådan denna gång, funkar med bälte och det är bara vissa rörelser som gör ont, kan gå och så utan bekymmer (ja inte flera km men det vardagliga är inget hinder). Lider med dig, det är ett jäkla skit!
    Jag tycker det är tungt att resa sig, känns som att ligamenten inte alls hinner med. Jag står upp och magen är kvar på stolen.
    Är beräknad till 11 juli enligt RUL (2 juli enligt mina egna uträkningar som stämmer bättre 😉 men jag går på 11 juli och hoppas slippa gå över tiden för mycket.) Ni är väl oxå beräknade där nånstans va?