Livet runt 40

Hur hände detta?

Jag gick in i vecka 26 igår. 14 veckor kvar. 105 dagar. Snart tvåsiffrigt herregud!!
Vad fort det går.
Jag tar niferex varannan dag och missar jag att ta den en dag får jag spränghuvudvärk. Foglossning har jag med, men fortfarande har jag inte gått upp speciellt mycket. Hur mycket får vi se nästa vecka då det är dags för sf mätning och lyssna på hjärtat.
Nu är det dags för mig att gå in till jobbet.
Puss på er!

20120330-065854.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Magda

    ja hur snabbt har dte inte gått denna gång i jämförelse med förra? Jag har 1kg kvar till ingångsvikten (började med att gå ner 5kg) Sen kommer det väl bara rasa på så jag står i början av juli och undrar vad som hände.
    HJärtljud är supermysigt, fick lyssna på litens i förrgår.

  2. soon to be

    Vad härligt! Vecka 26 alltså, tiden går fort!
    Han har nog inte urinvägsinfektion då han kissar som han ska nu och han verkar inte ha ont vid om tillfällena… Men man börjar ju undra vad det kan vara som drabbat honom, magsjuka brukar ju gå över med spyandet?