Livet runt 40

Ensamt i ett skitigt hem

Kom hem för 1,5 timme sen till en ödslig lägenhet som såg ut som en tornado slagit ner. Började städa, slänga sopor och håller nu på att packa. Allt för att fördriva tiden.
Känner mig skitirriterad på massor av saker. Tänker på en miljon saker som gjort mig irriterad förr, på folk som gör mig irriterad, på avundsjuka, på alla räkningar vi hade denna månad (16000 !!!! hur är det möjligt), på att det stank sopor när jag kom hem, att lampan lös i köket och har gjort hela dagen, på avundsjuka människor, på att jag inte får se Olivia på hela dagen och inte förrän imorgon kväll, på att folk säkert tycker jag är skitlarvig och fjantig, på att jag har ont i magen och är uppstressad och inte ska vara när man är gravid, att jag inte har någon matlåda och orkar inte laga mat, på folk som säger att de bryr sig men verkligen inte gör det, på folk som aldrig frågar om hur andra mår, på egoism, att det är långt till nästa lön… behöver jag fortsätta..
Ensam och nedstämd med massor av negativa tankar – ingen bra kombo.
Ringde Andy för en stund sedan, har liksom inte fått prata med Olivia på hela dagen, men bara att jag hörde hennes små skor gåendes på ett golv fick mig att börja gråta, så vi lade på.
Allt känns så himla skit.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.