Livet runt 40

Modell för en dag – dag 1

Jag och Olivia drog iväg vid halv elva mot Racketcenter. Vi gick runt och hälsade på både Bamse och Lille skutt innan vi gick till vår loge och lyssnade när Broken Door repade.
När vi satt och blev fixade i håret satt det en tjej på stolen bredvid och sminkade sig. Utan peruk var det som vilken person som helst tyckte vi, men när perukten åkte på uppenbarade sig Olivias idol – GALAXA. Olivia sken upp i ett leende och sa Acka! Hon fick både kram och klapp av snälla Galaxa.
Fatta lyckan.
Mamman var även snabb på att påpeka att hon kunde hela hennes låt ”Vi flyger iväg”. (säkert pluspoäng)
Vid 12,30 var det dags. Mammabenen skakade lite innan vi gick på scenen, men det gick över förväntan. Som vanligt när vi gick av började Olivia att gråta och skulle upp igen, så andra gången vi gick på fick både snutte och tutte följa med ut. Jag försökte ta bort det, men gallskriket som blev var inte värt det.
Pappa Andy stod längst fram och filmade alltihop. Farmor, faster, kusiner, morfar, moster och kusiner skulle oxå ha varit i publiken, men tyvärr av olika anledningar stupade allas närvaro. Stackars farmor och faster var i Karlstad men fick åka hem då lilla Tyr började spy. Jag lider verkligen med dem.
Morfar är magsjuk och moster var inne på lasarettet med Olivias kusin Noah då han blivit diagnoserad med barnreumatism. Lilla gubben. Hjärtat mitt blöder för honom, men skönt att äntligen ha en diagnos! Vi passade även på att fixa en ”Gud så duktig du har varit hos doktorn”-present åt honom.
Well anywhoo.. efter allt mannekängande var både mamma och Olivia helt slut i knopp och kropp, men autografsignering hos Galaxa gick ändå hem. Första cd:n införskaffad.
010
Sen dröjde det inte länge förrän de små blå slocknade i sulkyn. Mamman och pappan gick runt i sakta mak och köpte både majskrokar, ekologiskt schampoo till Korven och provade syskonvagnar.
Imorgon kör vi igen.

20120324-162150.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Kul att allt gick bra och vilken grej! Mannekäng redan som 1 åring! Lexie är lite avis säger hon… Eller är det mamman som är det? 😉
    Jag har ingen aning vem galaxy är men förstår att det är en barnidol och så kul för Oliven!
    Tänk om Lexie skulle få syn på babblarna liksom!?
    Hoppas det går lika bra i morgon… Håller tummarna!
    Kram