Livet runt 40

Tvärtom och mannekäng

Olivia somnar vid åtta nu om kvällarna. Förut var det runt sju. Dock vaknar hon tidigare av detta. Imorse ville hon gå upp 0638. Något som mamman och pappan inte är helförtjusta i.
Vi har försökt att lägga henne tidigare för att hon ska sova längre. Det är ju så man ska göra har jag hört. Tvärtom liksom. Det hjälpte ju inte ett skit, så det är väl bara att vara nöjd att man får sova 20 min längre på helgen än jobbevardagarna.
Härligt.
Våra lördagsplaner blir städning och lunch på stan.Känns gött att ha Rikskuponger så man kan lyxa till det lite så här innan lön. Så jäkla mysigt att gå ner hela familjen och käka på någon av Karlstads alla restauranger.
Men imorgon händer det grejer minsann. Imorgon ska vi till Klemner Studio för rekning innan barnmässan nästa helg. Olivia ska nämligen vara mannekäng för bl.a. MyKidoo nästa helg. Så imorg0n ska vi öva koreografi för första gången, sen är det repning i stort sett varje dag till veckan. Hoppas hon kommer tycka det är roligt, så mamman slipper gå med på podiet.
Men nu.. lite mer kaffi.
Godmorgon på er

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.